Jouw eerste afspraak bij ons


Deze drie stappen doorlopen we:

1. Wat houdt jouw klacht in?

Jij doet je verhaal, wij luisteren, vragen door waar nodig en komen er zo achter wat jouw klacht inhoudt. Dit wordt aangevuld met een lichamelijk onderzoek.

2. Wat betekent de klacht voor jou?

Ben je een gedreven hardloper, drukbezette verpleegkundige of wil je gewoon dat je pijn weggaat? Om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, sluiten jouw wensen en mogelijkheden altijd aan bij de doelen die we samen op gaan stellen.

3. We willen direct beginnen

Tijdens de eerste ontmoeting krijg je te horen wat jouw klacht inhoudt en hoe we het gaan behandelen. Waar mogelijk, beginnen we meteen. Waarschijnlijk zijn je bewegingen nogal moeizaam en pijnlijk, dus we starten rustig met een deep tissue massage of een dry needling behandeling.

Kom op tijd langs

Er is nog nooit iemand sneller hersteld door ‘het even aan te kijken’. Het is inderdaad niet altijd even duidelijk wat je moet doen, maar zelfs als rust al voldoende is, is het belangrijk om uit te sluiten dat het verergert of opnieuw voorkomt. Verwaarlozing betekent namelijk altijd verlenging.

Daarom willen we je vragen om direct een fysiotherapeut te bellen, dan zien we jou op de korte termijn en kan je herstel beginnen!