Melanie
In mijn werk vind ik de omgang met mensen het belangrijkste. Natuurlijk moet je kennis grondig en up-to-date zijn, maar als je niet kunt meeleven met je patiënt dan blijft er niets van die kennis over.
Bel 0570-572273

Samenwerken is de basis

Ik studeerde in 1996 af aan de opleiding fysiotherapie in Breda. In mijn werk vind ik de omgang met mensen het belangrijkste. Natuurlijk moet je kennis grondig en up-to-date zijn, maar als je niet kunt meeleven met je patiënt dan blijft er niets van die kennis over. Je moet het in kunnen zetten vanuit het perspectief van degene met de klachten.

Goed en snel helpen

Ik probeer mijn patiënten zo snel mogelijk en zo goed mogelijk te helpen. Ik luister aandachtig en probeer er achter te komen wat naast je klacht je behoefte is. De een wil zo snel mogelijk weer sporten, de ander wil lekker zijn werk kunnen doen en een derde is al blij als de pijn wegblijft. Aan de hand van jouw klacht, je wensen en je mogelijkheden werk ik een behandeling op maat uit.

Een betrokken behandeling

Ook tijdens de behandeling blijft het persoonlijke contact tussen mij en mijn patiënten belangrijk. Ik hou je goed in de gaten, stel de behandeling bij op basis van je feedback en controleer je voortgang. Wat je aan het doen bent, moet wel werken natuurlijk.

Veel met medical taping

De kans is groot dat ik tijdens de behandeling gebruik maak van Medical Taping. Dat is een manier van tapen waarbij je vrij kunt bewegen, terwijl je toch steun en stabiliteit voelt.

Specialisaties

Gaandeweg de jaren heb ik mij gespecialiseerd. Je kunt bij me terecht met alle veelvoorkomende fysiotherapieklachten, maar ook voor specifieke klachten aan je nek, schouders of armen, of bijvoorbeeld bij chronische hoofdpijn of bekkeninstabiliteit tijdens en na je zwangerschap. Daarnaast begeleid ik patiënten in elk stadium van kanker; tijdens het bestrijden, het herstel en palliatief. Van klachten als gevolg van de behandeling tot conditieverbetering en gerichte spiertrainingen. Zodat je, op jouw manier, nog zoveel mogelijk kunt meedoen met alle dingen die belangrijk voor je zijn.

Variatie in mijn werk

Ik vind het fijn om én gespecialiseerd én algemeen te werken. Ik leef op van het werken met mensen en vanzelfsprekend geeft het veel voldoening als je iemand echt verder kunt helpen.

Melanie