headerimage

Zoek je goede Fysiotherapeuten?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Tessa, praktijkassistent bij Fysio Deventer. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met Naar de fysiotherapeut.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830610 WhatsApp

Met welke klachten ga je naar een fysiotherapeut?

Wat voor soort klachten behandelt een fysiotherapeut?

Een fysiotherapeut is helemaal thuis in alle soorten bewegingen, dus elke beweging gerelateerde klacht is van harte welkom op de praktijk. Dit gaat van pijn tijdens het typen tot het verstuiken van een pijnlijke knieschijf tot rugklachten. En natuurlijk enkels, heupen, schouders, je nek, je ellebogen, knieën en alle andere lichaamsonderdelen die beweging faciliteren.

Wanneer is het tijd voor de fysiotherapeut? Is er een bepaalde pijngrens?

Je kunt beter vragen: wanneer niet. Bewegingsklachten worden vaak net zo behandelt als een beginnende griep, het wordt even aangekeken. Dat snappen we, je bent natuurlijk niet met elk wissewasje uit het veld geslagen. Maar toch is het onverstandig: omdat langer wachten de klacht kan verergeren en kans op herstel kan verkleinen.

Bij de fysiotherapeut heb je in een mum van tijd een diagnose, soms is het iets kleins wat je zelf kunt oplossen, bijvoorbeeld een weekje rust. Daarnaast wil je met serieuzere klachten direct de juiste begeleiding, met een verkeerde behandeling kan het slecht uitpakken.

Wij adviseren dan ook om zo snel mogelijk naar de fysiotherapeut te gaan. Een bezoekje kost heus niet zoveel tijd, je hebt geen verplichtingen maar je weet wel wat je te doen staat.

Wat onze klanten zeggen

Chantal

Ik kon diezelfde dag nog terecht toen ik belde met mijn lichamelijke klacht. Eenmaal bij de praktijk zelf werden er vanwege COVID-19 bepaalde maatregelen toegepast, waar men zich goed aan houdt. Fijn geholpen door de therapeut zelf en tips voor thuis meegekregen.

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.

Jacqueline

Een positief eerste gesprek, behandelaar kon zich goed inleven in mijn persoon en blessure. Er heerste een ontspannen sfeer en daardoor kon ik mijn probleem goed verwoorden.

12.547 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top