headerimage

Zoek je goede Sportfysiotherapie?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Tessa, praktijkassistent bij Fysio Deventer. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met Sportfysiotherapie.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830610 WhatsApp

Sporters willen natuurlijk blessurevrij presteren, sportfysiotherapie helpt hen om dit op een veilige manier voor elkaar te krijgen.

Een sportersspecialist

Sportfysiotherapie is een specialisme, onze gecertificeerde sportfysio’s helpen je:

  1. Om je beweging en houding tijdens het sporten te verbeteren, blessurevrij te blijven en om prestaties te leveren.
  2. Om op een snelle en zorgvuldige manier te herstellen van klachten of blessures die veroorzaakt zijn door overtraining.
  3. Om je voor te bereiden op aanzienlijke sportprestaties, zoals het lopen van een halve marathon.

Blijf actief. Ga ervoor. Verbeter je prestaties.

De fysiotherapeut heeft niet alleen veel inhoudelijke kennis van jouw sport, maar kan zich ook inleven in jouw sportieve geest. Hij begrijpt dat jij sneller, hoger, beter en verder wil. Nu direct. Dat weet jij ook van jezelf, dus het is prettig dat iemand dat begrijpt.

De discipline stroomt door je aderen en je bent bereid er werk van te maken. Je hebt grote moeite met rust nemen, je inhouden et cetera. Dat hoeft niemand jou te vertellen.

Gelukkig is er de sportfysio, speciaal om jou strak te houden en te voorzien van de ideale oefeningen. Hij kent genoeg alternatieven en zorgt dat jij snel en met beleid weer aan de slag kunt.

Wat onze klanten zeggen

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.

Andre

Lekker snel doorpakken! Ik werd meteen vriendelijk geholpen en had de volgende dag een afspraak. Ik kreeg ook meteen een behandeling (niet alleen maar praten).

Jacqueline

Een positief eerste gesprek, behandelaar kon zich goed inleven in mijn persoon en blessure. Er heerste een ontspannen sfeer en daardoor kon ik mijn probleem goed verwoorden.

12.547 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top