0%

Ik slaap het liefst...

Wat is je leeftijd?

Ben je een...

Mijn kussen is gevuld met...

Wanneer mijn hoofd op mijn kussen ligt dan...

Word jij ‘s nachts wakker om je kussen op te schudden?

Nekklachten door je slaaphouding? (6 vragen - 1 minuut)
Jouw slaaphouding lijkt goed
Heb jij op dit moment nekklachten? Waarschijnlijk komt dat niet door een verkeerde slaaphouding. Een beknopte online test zoals deze geeft wel enig inzicht, maar als je twijfelt is het verstandig even contact met ons op te nemen. Wij kijken graag samen met jou naar de oorzaak van je nekklachten.
Jouw nekklachten zouden door je slaaphouding kunnen zijn ontstaan
Als we jouw antwoorden bekijken lijkt het erop dat er een kans bestaat dat jouw nekklachten worden veroorzaakt door een verkeerde slaaphouding. Het is verstandig even contact met ons op te nemen. Onze fysiotherapeuten adviseren je graag hoe je op een fijne en gezonde manier kunt slapen.
Jouw nekklachten zijn waarschijnlijk ontstaan door je slaaphouding
Onze fysiotherapeuten kunnen je leren hoe je op een fijne en gezonde manier kunt slapen waardoor je klachten zullen verminderen en je misschien zelfs beter uitgerust wakker wordt. Blijf niet rondlopen met je klachten, maak vandaag nog een afspraak!

Share your Results:

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag?

WhatsApp

Wat onze klanten zeggen

Andre

Lekker snel doorpakken! Ik werd meteen vriendelijk geholpen en had de volgende dag een afspraak. Ik kreeg ook meteen een behandeling (niet alleen maar praten).

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.

Jacqueline

Een positief eerste gesprek, behandelaar kon zich goed inleven in mijn persoon en blessure. Er heerste een ontspannen sfeer en daardoor kon ik mijn probleem goed verwoorden.

12.547 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top