headerimage

Zoek je goede Revalidatie?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Miriam, praktijkassistent bij Fysio Deventer. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met Revalidatie.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830610 WhatsApp

Revalidatie bij Fysio Deventer

Wat kun je het beste doen na je operatie?

De operatie is je niet in de koude kleren gaan zitten: je voelt het enorm aan de afgenomen kracht en het laatste beetje uithoudingsvermogen. Alledaagse bewegingen zijn erg pittig en je merkt een duidelijke verzwakking van de spieren rondom het geopereerde gebied.

Je wil graag herstellen, natuurlijk ben je de beroerdste niet om hier ook actief aan mee te werken maar… Je wil niet overbelasten en daar ben je best wel bang voor, omdat het gebied zo gevoelig is. De zekerheid die een fysiotherapeut jou biedt kan daarom erg fijn zijn.

Waarom naar de fysiotherapeut om te revalideren?

Onze fysiotherapeuten zijn bekend met de beproefde standaarden, dus het programma dat wij aanbieden staat garant voor een goede revalidatie. Per operatie weten we hoeveel je ongeveer aankunt, waar je voor moet opletten en welke spiergroepen kritiek zijn.

Hoe gaan wij je helpen revalideren?

Het revalidatieprogramma richt zich volledig op herstel van evenwicht, kracht, souplesse en conditie van de spieren: je begint vooral met spierversoepelende oefeningen en eindigt vaak met krachttraining. Voor elke fase stellen we een nieuw schema op, waarbij we de uitvoering van de oefeningen kritisch bekijken zodat je geen verdere schade ondervindt. Vaak worden de oefeningen zo gemaakt dat je ook je balans en lichaamshouding een flinke boost geeft.

Wat onze klanten zeggen

Chantal

Ik kon diezelfde dag nog terecht toen ik belde met mijn lichamelijke klacht. Eenmaal bij de praktijk zelf werden er vanwege COVID-19 bepaalde maatregelen toegepast, waar men zich goed aan houdt. Fijn geholpen door de therapeut zelf en tips voor thuis meegekregen.

Bennie

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen meteen overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Ik heb meteen een goede indruk van de praktijk.

Andre

Lekker snel doorpakken! Ik werd meteen vriendelijk geholpen en had de volgende dag een afspraak. Ik kreeg ook meteen een behandeling (niet alleen maar praten).

12.547 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top