headerimage

Heb je last van Knieklachten?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Miriam, praktijkassistent bij Fysio Deventer. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met jouw Knieklachten.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830610 WhatsApp

Succesvol herstellen van een knieblessure

Je knie kreeg een enorme klap te verduren, en niet zonder gevolgen: lopen is nauwelijks mogelijk.

Wat voel je?

Bewegen doet zeer

Het maakt je helemaal een beetje ongedurig, bewegen is ineens zo lastig. Je been doet vrijwel altijd pijn, hoe je je been ook houdt.

Bewegen is lastig

De pijn speelt natuurlijk een rol, maar je knie lijkt je wel tegen te willen houden. Alsof het zichzelf wil beschermen.

Wat wil je?

Je kracht terugkrijgen

Pijnvermindering en een gezond herstelstraject vind je erg belangrijk, maar het gaat iets verder dan krachtvermeerdering. Je had niet verwacht dat je dit zou overkomen, je wil dat deze blessure een volgende keer geen kans meer krijgt.

Korte omschrijving van knie

  • De knie is een verfijnd en slim lichaamsdeel die alitjd een hoop te verduren krijgt: traplopen, het opvangen van een sprong of een venijnige voetbaltackle. Je knie doet meer zwaar werk voor je dan je denkt.
  • Stel je loopt een blessure op en je kunt je been nog volledig strekken en er een dag later misschien zelfs op staan, dan is de blessure niet zo erg als dat je misschien verwachtte.
  • Je moet oppassen met erge pijn en een dikker wordende knie, houd deze knie zoveel mogelijk koel en roep de hulp in van een specialist.
  • Vaak ontstaan klachten door overbelasting, voortdurend teveel van je knie vragen resulteerde in pijn.

Hoe gaan wij je knieblessure verhelpen?

Niets zo complex als een knie, daarom zijn er ook verschillende klachten: voetbalknieën, artrose of een scheur in je meniscus: alles komt hier regelmatig voorbij. Daarom speelt een goede diagnose ook zo’n belangrijke rol, soms wordt er zelfs een echografie gemaakt om een accurate inschatting te maken.

We vatten jouw wensen, lichamelijke mogelijkheden, verwachtingen en natuurlijk de diagnose samen tot een sterk behandelplan. Advies, inzichten en een persoonlijk oefenprogramma behoren altijd tot een dergelijk plan. Samen maken we je spieren weer soepel en sterk, zodat je herstelt en een toekomstige blessure voorkomt.

 

Wat onze klanten zeggen

Chantal

Ik kon diezelfde dag nog terecht toen ik belde met mijn lichamelijke klacht. Eenmaal bij de praktijk zelf werden er vanwege COVID-19 bepaalde maatregelen toegepast, waar men zich goed aan houdt. Fijn geholpen door de therapeut zelf en tips voor thuis meegekregen.

Alex

Super! Vandaag gebeld voor een ‘noodafspraak’ als nieuwe patiënt en gelukt om vandaag nog terecht te kunnen.

Andre

Lekker snel doorpakken! Ik werd meteen vriendelijk geholpen en had de volgende dag een afspraak. Ik kreeg ook meteen een behandeling (niet alleen maar praten).

12.547 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top