headerimage

Zoek je goede Fysiotherapie aan huis?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Tessa, praktijkassistent bij Fysio Deventer. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met Fysiotherapie aan huis.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830610 WhatsApp

Let op! Controleer voor de zekerheid of fysiotherapie aan huis wordt vergoed, dit is lang niet altijd het geval. Ook vragen sommige verzekeringen om een verwijzing van de huisarts.

Wanneer kom ik in aanmerking voor fysiotherapie aan huis?

We kunnen ons voorstellen dat je door de klacht aan huis gekluisterd zit, dat je al nauwelijks zelfstandig naar de wc kunt – laat staan de fysiotherapeut. Of misschien heb je het ontzettend druk, of kun je geen vervoer regelen… Wat het ook is: stel alsjeblieft de afspraak niet uit, want dan zal de klacht verergeren! Het zal je levenskwaliteit absoluut ten goede komen als je snel handelt. Als dat betekent dat wij naar jou toe moeten komen, doen wij dat met alle liefde.

Welke klachten worden thuis behandeld?

Allerlei klachten

Veel klachten die we thuis behandelen hebben te maken met een recente heup- of knieoperatie. Of als het iemand plotseling in de rug schiet. Zo zijn er nog een heleboel voorbeelden te noemen, waaronder multiple sclerose of de revalidatie van een beroerte. Staat jouw klacht er niet tussen? Bel gerust even, dan zullen we samen beoordelen wat het handigste is.

Ook zeer geschikt voor senioren

We krijgen vaak hele positieve feedback van senioren, omdat een thuisbehandeling toch een hoop moeite en energie bespaart. Het is veel toegankelijker dan langskomen, wat soms maar al te lastig gaat. Daarnaast zijn de fysiotherapeuten erg ervaren met de oudere patiënt, waardoor er voor elke kwaal wel een goede oplossing kan worden gegeven.

Wat zijn de voordelen?

De praktische voordelen waren je natuurlijk al bekend, maar wist je dat fysio aan huis ook de behandeling ten goede kan komen?

  1. Je eigen, vertrouwde omgeving. Hier voel je je prettig en kun je misschien rustiger je verhaal vertellen. Ook voelt het een stuk minder klinisch aan, maar juist veel persoonlijker.
  2. Oefeningen goed voorbereiden. We kunnen precies zien waar jij de komende tijd aan de slag gaat, dus de oefeningen kunnen ter plaatse worden geoefend.
  3. Oorzaken sneller boven tafel. Soms wordt de klacht ons al snel duidelijk door een bijzondere computerhouding of een gekke zithouding op de bank. Of misschien sta je wat krom achter het aanrecht. Deze aanwijzingen zijn goede richtlijnen om je lichaamshouding aan te passen.

Hoe gaan wij jou helpen?

Kort gezegd: we helpen jou van a tot z. Dat betekent dat je inrichting niet hetzelfde kan blijven en wij ons volledig aanpassen aan jouw (woon)situatie. De behandelingen verschillen geenszins van die op de praktijk, waardoor ook een massage of dry-needling behandeling tot de mogelijkheden behoort. Daarnaast geven wij negen van de tien keer een persoonlijk behandelplan met versterkende oefeningen die jouw spieren lekker soepel houden. Je kunt de oefening ter plekke oefenen, zodat wij kunnen zien of het goed gaat en of het op een handige plek wordt uitgevoerd!

Wat onze klanten zeggen

Chantal

Ik kon diezelfde dag nog terecht toen ik belde met mijn lichamelijke klacht. Eenmaal bij de praktijk zelf werden er vanwege COVID-19 bepaalde maatregelen toegepast, waar men zich goed aan houdt. Fijn geholpen door de therapeut zelf en tips voor thuis meegekregen.

Alex

Super! Vandaag gebeld voor een ‘noodafspraak’ als nieuwe patiënt en gelukt om vandaag nog terecht te kunnen.

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.

12.547 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top