headerimage

Heb je last van Polsklachten?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Miriam, praktijkassistent bij Fysio Deventer. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met jouw Polsklachten.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830610 WhatsApp

Zorgvuldig herstel van een polsblessure

Je beseft je nu pas hoe vaak je je hand gebruikt: elke beweging doet pijn en straalt vervolgens uit naar je vingers of elleboog. Dingen in huis, op het werk en sporten gaan niet meer zo gemakkelijk.

Wat voel je?

Een continue pijn

Kracht zetten, draaiingen: dat deed al pijn. Maar nu voel je de pijn zelfs als je pols rust heeft.

Pijnverlichting is een tijdelijke oplossing

Na wat googlen, wrijf je je pols, pak je wat pijnstillers en leg je een koud compres op je pols. Hoewel het redelijk goed helpt, is het natuurlijk geen duurzame oplossing.

Wat wil je?

Een einde aan de pijn

Bij bijna elke activiteit maak je gebruik van je handen, tijdens het typen, een spelletje spelen of als je kookt. En het lijkt steeds pijnlijker te worden.

Je wil er voorgoed vanaf zijn

Je voelt niet zoveel voor een tijdelijke ‘oplapbeurt’, liever hoor je van ons de oorzaken en krijg je tips over jouw werk- en leefstijl. Daarnaast heb je behoefte aan gedegen oefeningen waar je ook in de toekomst iets aan hebt.

Korte omschrijving van polsklachten

  • Je hand bestaat uit tientallen botjes, spieren, pezen en banden. Samen vormen ze een vernuftig netwerk dat jou heel veel bewegingsmogelijkheden geeft. Dit complexe netwerk is sterk en vraagt om een zorgvuldig herstel.
  • Veel mensen hebben last van het Carpaal Tunnel Syndroom.
  • Toch krijgen we het meeste klachten over polsbreuken en verstuikingen, meestal na een val.

Hoe gaan we jouw pols herstellen?

Na een rustperiode die je wellicht in het gips doorbrengt, gaan we jouw polsgewricht versoepelen en versterken.

Gedeeltelijk gebeurt dat middels massage, zodat de doorbloeding goed op gang wordt gebracht en je spieren lekker los komen. Ook geven we je rekoefeningen, waardoor je pols meer bewegingsvrijheid krijgt.

Pas als je helemaal vrij beweegt en weer wat kracht hebt, beginnen we aan de laatste fase: krachttraining. Hiermee krijg je de stabiliteit in je pols terug. We vertellen jou hoe je de kracht in je pols behoudt en wat je de komende periode beter wel en niet kunt doen.

 

Wat onze klanten zeggen

Andre

Lekker snel doorpakken! Ik werd meteen vriendelijk geholpen en had de volgende dag een afspraak. Ik kreeg ook meteen een behandeling (niet alleen maar praten).

Bennie

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen meteen overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Ik heb meteen een goede indruk van de praktijk.

Alex

Super! Vandaag gebeld voor een ‘noodafspraak’ als nieuwe patiënt en gelukt om vandaag nog terecht te kunnen.

12.547 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top